23 de gen. 2022

Utilitats digitals: Revolut

Revolut és una empresa britànica que ofereix serveis financers de nova generació. O dit d'una altra manera, una fintech. A través de la seva apliació mòbil pots realitzar operacions bancàries, com transferències o pagaments, de forma ràpida i fàcil,
Però la característica destacable enfront d'altres aplicacions mòbil és la possibilitat de disposar de comptes júnior per els fills menors de 18 anys. A cada compte júnior se li otorga una targeta de pre-pagament amb la que poden operar autònomament, treient diners de caixers, pagant compres on-line, etc., però de forma totalment tutelada.

Per tant, no cal que els fills menors vagin amb diners a la butxaca o que els hi haguem de deixar la targeta pròpia per fer un pagament on-line. Amb un simple click podem transferir diners al compte de la persona menor, o retonar-los al compte de la progenitora o tutora. O simplement, bloquejar la targeta per assegurar que no s'utilitza sense autorització o per error.  

Revolut disposa d'una subscripció bàsica i gratuïta amb la que es pot operar perfectament, de forma individual. No obstant, per poder disposar de comptes júnior cal ampliar a una de premium.

També et pot interessar...